Home
ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se tedy prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost Vestavné spotřebiče s.r.o., IČO 28355440, se sídlem Zdislavina 06/76, Třebíč 674 01, zapsaná u rejstříkového soudu v Brně, oddíl C, vložka 63209, která provozuje eshop www.vestavne-spotrebice.cz. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním těchto údajů budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: info@vestavne-spotrebice.cz

 

Prohlášení

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • poskytování služeb, plnění smlouvy

vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (dodání zboží, zaslání inforamací o objednávce).

  • vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 7 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 7 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků

V rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.“

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, které produkty si prohlížíte a ze které stránky k nám na web přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že tato data nám mohou poskytnout fakta pro zlepšení našich služeb.

 

Cookies pro cílené reklamy budou zpracovávány pouze na základě vašeho souhlasu dle nastavení vašeho prohlížeče. Využíváme je abych vás mohli znovu oslovit s přesně cíleným produktem či službou. Pro spracování Cookies pro cílenou reklamu využíváme tyto platformy, se kterými máme uzavřenou platnou dohodu či smlouvu o ochraně osobních údajů:

  • Sklik společnosti Seznam.cz, a.s.,

  • Adwords společnosti GOOGLE Ireland Limited

  • Facebook Ireland Limited

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které

odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci.

 

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

 

Jsou to poskytovatelé následujících odvětví:

  • přepravní a dopravní služby

  • účetní a daňové kanceláře

  • technologické společnosti zajištující provoz a správu eshopu

  • online agentury a platformy

  • porovnávače sporovnávače zboží

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování, jako na sebe.

 

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím info@vestavne-spotrebice.cz

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 60 dní.

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 90 dní.

 

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.


Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články, produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu.

 

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují předchozí Ochranu osobních údajů.

Kategorie spotřebičů

Aktuálně a novinky

Dovolená

18.06.2018

Vážení zákazníci,

upozorňujeme Vás na omezení provozu našeho e-shopu v době od 2.7. do 6.7.2018 z důvodu čerpání dovolené. Objednávkový systém bude plně v provozu, na emailovou komunikaci a telefonní hovory budeme reagovat od 9.7.2018.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás od 9.7.2018!

Vážení zákazníci, využijte nejen letních horkých dní a udělejte si radost VIP produkty značky G21!

Vše skladem, ihned k odeslání! Těšíme se na Váš nákup.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

kupte si pračku, sušičku, kombinovanou pračku se sušičkou nebo set pračky a sušičky a získejte až 3000,-Kč  zpět a také 50 praní zdarma!

Akce platí od 7.5.2018 do 2.7.2018.

Více informací ZDE.

Vybavte si svou domácnost českými výrobky značky Concept a odměňte se kvalitními dárky ZDARMA.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,
náš další web www.vestavne-sety.cz se specializuje na prodej vestavných spotřebičů kvalitních značek, které jsou cenově zvýhodněny při nákupu dvou a více spotřebičů. Výběr spotřebičů není nijak omezený, díky tomuto systému si můžete spotřebiče setu zkombinovat až k vaší plné spokojenosti. Na tomto webu jsou nyní nově aktualizovány spotřebiče značek Whirlpool, Bosch, Siemens, Electrolux, Aeg, Beko, Amica aj.

Více informací zde.


Těšíme se na váš nákup.

Nové realizace letošního roku kuchyňského studia Stella interier, které spolu s Vámi tvoří ten pravý domov. Zakázková výroba kuchyní a vestavných skříní na míru - díky vlastní výrobě uspokojíme všechny zákazníky prvotřídní kvalitou a bezkonkurenční cenou.

Galerie ZDE.

Gratulujeme vám k vynikající volbě! Nadstandardní rozšířená záruka2 + 2 roky navíc na tělo mixéru nebo na odšťavňovače. Více informací ZDE.

Užijte si přípravu potravin s novou českou značkou G21!

Značka G21 představuje produkty profesionální kvality dostupné za příznivou cenu pro všechny zájemce o zdravý životní styl.

Více informací ZDE.

S AEG získáte vždy něco navíc

Získejte užitečné dárky nebo peníze zpět díky našim exkluzivním akcím a speciálním nabídkám.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

připravili jsme si pro Vás novou akční nabídku moderních spotřebičů Beko - dárek v podobě tyčového mixéru HBS6702W nebo multifunkčního mixéru HBG5100W. Více informací ZDE.

Akce je platná do odvolání nebo do vyprodání zásob.

Váš tým Vestavných spotřebičů.

Vážení zákazníci,

Beko umožňuje získat na vybrané spotřebiče prodlouženou záruku na 5 let. Pro získání této prodloužené záruky je nutná dodatečná registrace zakoupeného spotřebiče, která je bezplatná.

Akční nabídka pokračuje, sledujte vybrané výrobky.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

nabízíme Vám možnost dokoupení plné pětileté záruky na celý spotřebič značky Beko zakoupený u nás.

Cena záruky je 1800,- Kč včetně DPH.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

Beko umožňuje získat na invertorový motor prodlouženou záruku na 10 let. Pro získání této prodloužené záruky je nutná dodatečná registrace zakoupeného spotřebiče, která je bezplatná.

Více informací ZDE.

Vážený zákazníku,

firma FABER si pro Vás připravila prodlouženou záruku na všechny svoje výrobky.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

k řadě spotřebičů Specialisti společnost Amica přidává nadstandardní benefit – během dvou let po vypršení zákonné záruční doby vám v případě poruchy opravíme spotřebič Amica Specialisti zcela zdarma.  Stačí si do třiceti dnů po koupi spotřebiče požádat o certifikát k bezplatnému servisu.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

Firma SIEMENS  nabízí 10-letou záruku na motor iQdrive a také získáte 10-letou záruku na prorezivění vnitřních stěn myčky nádobí Siemens.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

gratulujeme Vám k vašemu skvělému rozhodnutí koupit si myčku Bosch. Výrobce nabízí 10letou záruku proti prorezavění vnitřního pláště myčky.

Více informací zde.

Užijte si nákup na Vařečky.cz a získejte 500,-Kč zpět!

Platnost akce je od 2.11.2017 do odvolání.

Více informací ZDE.

CONCEPT GUARANTEE nabízí kromě 2 leté zákonné záruky ještě 1 rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným používáním. Bezplatný servis zahrnuje náklady na opravu a cenu náhradního dílu. Uvedené náklady hradí výrobce (příp. dovozce) za Vás. Bezplatný servis neumožňuje zákazníkovi výměnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy.

Více informací naleznete ZDE.

Prodloužená záruka Infinity:

standardní záruční lhůtu (2 roky) si můžete rozšířit na osmiletou záruku na náhradní díly nebo na pětiletý plný servis.

Více informací se dozvíte ZDE.

Rádi bychom Vás informovali také o zahájení akce Whirlpool: Prodloužená záruka 20 let na pračky s motorem  ZEN a 10 let záruka na motor SenseInverter.

Více informací ZDE.

Vážený zákazníku,

Společnost Whirlpool Vám nabízí spotřebiče vysoké kvality s Extra zárukou na náhradní motor nebo kompresor spotrebiče. Trvání bezplatné záruky 5, 10 nebo 20 let je v závislosti od zakoupeného modelu.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

společnost Mora si pro Vás připravila exluzivní prodloužené záruky,

48 měsíců (4 roky) na smaltovanou ocelovou nádobu u modelů BTOM, TOM, EOM, KEOM, EOMKS PH, EOMF

a 72 měsíců (6 let) na smaltovanou ocelovou nádobu u modelů EOMK, EOMKU, KEOMK, EOMKS SH.

Podrobné podmínky si přečtěte ZDE.

Váš tým Vestané spotřebiče.

Mora - Benefit servis 5 let

Zakoupením tohoto kupónu, zákazník získává po dobu dalších ‑ měsíců (nad rámec zákonné záruční lhůty) nárok na bezplatnou výměnu, nebo opravu níže uvedených součástí výrobku, práci a výjezd smluvního servisního technika Gorenje spol. s r.o.

Mora Benefit servis – záruka 5 let se vztahuje na vestavné chladničky, vestavné trouby, varné indukční a sklokeramické desky řady Premium.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

využijte nabídky výrobce! Máte možnost zakoupit si prodlouženou pětiletou záruku na celý spotřebič, pokud již není zahrnutý v akční nabídce, za jednorázový poplatek 1200,-Kč.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

při nákupu vybraných elektrospotřebičů z aktuálního katalogu TEKA máte možnost získat 5letý EXTRA SERVIS. K běžně poskytované záruční lhůtě 24 měsíců lze získat dalších 36 měsíců na bezplatný servis, který zahrnuje i náhradní díly. Platnost akce je omezena na platností aktuálního katalogu Výrobce.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

máme pro Vás lahůdku v podobě spotřebičů Guzzanti - nejžádanější výrobky v neotřelém designu a výborné kvalitě za velmi příznivé ceny.

Vyberte si nové výrobky v našem e-shopu.

Váš tým Vestavné spotřebiče.

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste se rozhodl využit naši nabídku prodloužené záruky v rámci Guzzanti -GRAEF programu prodloužené záruky.

Více informací ZDE.

Ohodnoťte nás!

14.07.2017

Podělte se s ostatními zákazníky o Vaše zkušenosti s kvalitou nákupu u nás!

Za hodnocení Vám děkujeme.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

přinášíme Vám přehled mezikusů pro bezpečné postavení Beko sušičky na pračku.

Více čtěte ZDE.

Těšíme se na Váš nákup.

Váš tým Vestavných spotřebičů.

Vážení zákazníci,

pro velký úspěch prodlužujeme akci do vyčerpání dárku, nabízíme Vám k nákupu vybraných trub Electrolux a AEG hodnotný dárek zdarma - oblíbenou kuchařku.

Akce trvá od 1.5.2017 do vyčerpání dárku.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

Gorenje Vám nabízí nový systém pro registraci 10leté záruky na motory Inverter Powerdrive  u praček a myček Gorenje. Podmínkou pro získání záruky je registrace zákazníkem na www.gorenje.cz do 8.týdnů od zakoupení pračky.

Více informací ZDE.

Na kurzech vaření AEG si můžete multifunkční parní troubu vyzkoušet, a pokud vás přesvědčíme, vrátíme vám kurzovné. Ty z vás, kteří již multifunkční parní troubu vlastní, ji zdarma naučíme maximálně využít a ovládat. A všem nabízíme kuchařku s úžasnými recepty a tipy na vaření v páře, a to ke stažení zcela zdarma.

Více informací ZDE.

Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř vše, na co máte chuť – od šťavnatého lososa či vepřového kolena, přes křupavý domácí chléb, až po ovocné knedlíky. Sledujte naši stránku a inspirujte se vybranými poklady z rodinných kuchařek, které pro vás připravují naši nejlepší kuchaři. Nebo si stáhněte naši kuchařku plnou dalších receptů, zajímavých tipů a rad od profesionálních kuchařů.

Pokud si nyní svoji domácnost vybavíte multifunkční parní troubou Electrolux, získáte kurz vaření s profesionálními kuchaři zcela ZDARMA.

Akce: EOB6631BOX, EOB6631CAX, EOB6850BOX, EOB8757AOX, EOB8757ZOZ, EOC6851AAX, EOC6851DAX, EVY0841VAX, EOB8857AOXEOB8851AOX, EOB8857AAX, EOB8956AOX, EOB9851ZOZ, EOB9851XAX a EOB9956XAX.

Více informací ZDE.

Zakupte v období od 1. 12. 2012 až do odvolání spotřebič z vybraných produktových kategorií s motorem typu invertor. Spotrebič nejdéle do tří měsíců od zakoupení zaregistrujte prostřednictvím registračního formuláře. Získáte tak certifikát prodloužené desetileté záruky.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

prodlužte si standardní dobu záruky na vaše domácí spotřebiče. U vybraných modelů spotřebičů AEG nyní nabízíme prodlouženou záruku 5 let na kompletní spotřebič, 10 let na invertorový motor a doživotní záruku na ÖKOInvertor motor.

Všechny potřebné informace i pravidla jednotlivých záruk najdete ZDE.

Vážení zákazníci,
v této sekci se můžete informovat o ukončených akcích na vybrané výrobky, které jsme Vám zprostředkovali.