Home
recenze zákazníků

Recenze zákazníků

Za dobu působení našich e-shopů vestavne-spotrebice.cz a vestavne-sety.cz jsme obsloužili již více než 20 000 zákazníků a velmi nás těší, že naprostá většina z nich byla a je s našimi službami spokojena. Někteří z nich nám zaslali své pochvaly e-mailem, velmi si toho vážíme, a proto jsme se rozhodli zveřejňovat tyto recenze (po souhlasu jejich autorů) na této stránce. Budeme rádi, když se o svůj názor na služby našeho týmu podělíte i vy prostřednictvím e-mailu info@vestavne-spotrebice.cz.

 

Recenze zákazníků a hodnocení obchodu vestavne-spotrebice.cz si můžete prohlédnout i na stránkách nákupního rádce Heureka.

 


 

Petra Kačerová

K_____a@seznam.cz, 04. 08. 2014

Dobrý den,

ráda bych touto cestou pochválila Vaši zaměstnankyni, paní nebo slečnu Slavíčkovou. Jednání s ní bylo naprosto úžasné. S takovým přístupem jsem se ještě nikde nesetkala. Řešila jsem výměnu spotřebiče, jednalo se o myčku na nádobí. Při prvním výběru jsme si nevšimla, že nemá odložený start, který ale u myčky potřebuji. Nejen, že paní Slavíčková zařídila výměnu, ale byla tak skvělá, že mi pomohla i s výběrem druhé myčky. Váhala jsem, kterou si vybrat, a ona mi vytvořila přehlednou tabulku, kde mi oba produkty srovnala-tím mi ušetřila spoustu času. Tento přístup se dnes vidí jen málo, já sama ve své profesi reaguji vždy obratem na e-mail, pracuji na 200%, a když něco dělám, tak pořádně. Jsem potěšena, že jsem se setkala s tak milým přístupem.

Přeji Vaší společnosti mnoho úspěchů. Jak jsem psala v minulém e-mailu, budu Vaší firmu doporučovat svým přátelům a známým a už teď vím, že si u Vás s manželem po nastěhování do domu objednáme pračku se sušičkou. A vím, že mi určitě někdo z Vašich zaměstnanců odborně poradí s výběrem těchto spotřebičů.

S pozdravem a poděkováním Kačerová Petra

 

Tato zákaznice nakoupila:
digestoř faber Cylindra Isola ECO EG10 X A37

indukční varná deska siemens EH675ME11E

mikrovlnná trouba vestavná siemens HF25M5L2

vestavná trouba siemens HB63AB521

vestavná kombinovaná lednice siemens KI34VX20

vestavná myčka siemens SN65M037EU

 


 

Ondřej Havránek
o______a@centrum.cz, 6. 11. 2013

Celý tým, resp. všechny dámy tvořící tým tohoto internetového obchodu, pracují naprosto bezchybně s obrovským nasazením a maximální snahou uspokojit potřeby zákazníka.

Během vyřizování mé žádosti jsem se nesetkal s jediným problémem, vždy bylo vše skvěle vykomunikováno, na všem se dalo domluvit a i když jsem měl požadavky na poslední chvíli i tak byly bez sebemenšího zaváhání a neprodleně ze strany obchodu splněny.

O tomto obchodu nemůžu hovořit jinak než v superlativech, protože jsem se takovým přístupem ještě nesetkal, a kdyby všechny obchody takto fungovaly, jsou jakékoliv hodnotící servry naprostou zbytečností.

K výše uvedenému chci ještě dodat, že kromě naprosté profesionality, přidává celý tým velmi příjemné a milé vystupování ať už byl můj požadavek jakýkoliv.

Tento obchod může velmi vřele doporučit, což jsem koneckonců provedl již i prakticky, a pokud budu v budoucnu shánět zboží podobného ražení je mi zcela jasné, že už jej nenakoupím nikde jinde než u tohoto prodejce!!!

Pouze podotýkám, že jsem zde nekupoval nějakou drbku, ale komplet všechny spotřebiče do kuchyně.

Na závěr touto cestou celému týmu moc za vše děkuji!!!

 

Tento zákazník nakoupil:

vestavná myčka siemens SN66V092EU

indukční varná deska electrolux EHD 8740 FOK

vestavná trouba siemens HB36GB650J

 


Jan Havelka
j_____a@adao.cz, 18. 10. 2013

Dobrý den,

dnes mi dorazila digestoř, což je poslední věc z mé objednávky. Chci Vám moc poděkovat za naši spolupráci. Od začátku (i při dohadování ceny) šlo o korektní jednání a co jsme se domluvili, tak platilo. Zvláště oceňuji Váš rychlý přístup k mé reklamaci dřezové baterie. Ještě jednou Vám tedy za Vaše jednání děkuji.

S přáním, ať se Vám vše daří, Jan Havelka.

 

Tento zákazník nakoupil:

digestoř whirlpool AKR 951/1 IX

vestavná trouba whirlpool AKP 458 IX

mikrovlnná trouba vestavná whirlpool MW 4200 IX

 


L. Al-Dabagh
l____h@benesalat.cz, 05. 02. 2013

 

Řešil jsem vybavení kuchyně spotřebiči, a protože na trhu je poměrně veliká konkurence, rozhodl jsem se, že místo abych pracně studoval jednotlivé technické přednosti výrobců, nechám jednotlivé e-dodavatele nabídnout celý set. A podle výsledků a doporučení, detailně nastuduji jednotlivá technická řešení. Poptával troubu, mikrotroubu, varnou desku, myčku, ledničku a digestoř. Záleželo mi na tom, aby celá sestava působila v kuchyni stylově jednotně. To není úplně jednoduché řešení, protože jednotliví výrobci se často profilují jako specialisti v určitém oboru. Buď chyběla vhodná mikrotrouba, nebo chyběla digestoř. Obchodníci z www.vestavne-spotrebice.cz mi nabídli několik dobrých variant v různém cenovém rozpětí. Líbilo se mi, že se mi nesnažili prodat to nejdražší možné, ale záleželo jim na tom, aby využití trouby, a například indukční desky bylo smysluplné. Líbilo se mi také, že nabídka obsahovala i možnost odborného připojení varné desky a digestoře, což je často podmínka pojišťoven. Zboží jsem dostal na čas, a jak jsem potřeboval. Ale jak už to bývá, teprve po vybalení digestoře jsem zjistil, že jsem si objednal špatnou variantu připojení ke stropu. Hloupá chyba. Ale jak to nahradit? Ve výrobním sortimentu výrobce setu jiná varianta nebyla. Obchodníci z e-shopu tak museli projít katalogy a najít takovou digestoř, která vzhledově ladila, což se jim povedlo v kombinaci s černým skleněným povrchem ladícím s varnou deskou. Původní digestoř mi vyměnili za novou a všechno dobře dopadlo. Mnohokrát děkuji.

 

Tento zákazník nakoupil:

mikrovlnná trouba vestavná Whirlpool AMW 808 IX

indukční varná deska Whirlpool ACM 743 LX AKCE

vestavná myčka Whirlpool ADG 8800 IX

 


Petr Labaj
p_____j@gmail.com, 09. 09. 2013

Dobry den,

dekuji vam za veskery servis, spojeny s objednavkou vestavnych spotrebicu. Zbozi doslo v poradku a pevne verim, ze po zapojeni, bude vse plne funkcni :-). Pokud bych v budoucnu kupoval dalsi spotrebice, rad se znovu obratim na vasi spolecnost. Preji vam hodne uspechu.

 

Tento zákazník nakoupil:

vestavná trouba whirlpool AKZM 838/IX

digestoř whirlpool AKR 666 IX

indukční varná deska whirlpool ACM 847 BA

kombinovaná lednice whirlpool WBA34983 DFC IX

 

Kategorie spotřebičů

Aktuálně a novinky

Vážení zákazníci,

využijte naší vánoční akci na kombinaci Electrolux trouba + deska + myčka za bezkonkurenčních 25990,-Kč ZDE.

K setu Vám přidáme i dárek: oblíbenou kuchařku: Kniha receptů MasteChef Česko!

Přejeme Vám příjemný nákup.

Váš tým Vestavných spotřebičů.

Skvělé ceny na Blendery české značky G21!

Výrobky mají rozšířenou záruku 2 + 2 roky zdarma!

Více informací ZDE.

Vybavte si svou domácnost českými výrobky značky Concept a odměňte se kvalitními dárky ZDARMA.

Více informací ZDE.

Získejte exkluzivní péči o vaši novou myčku Electrolux!

Nutná registrace zákazníkem!

Akce platí od 20.9.2018 - 31.1.2019 ve vybraných prodejnách a vztahuje se jen na vybrané modely.

Více informací ZDE.

Dopřejte své nové pračce tu nejlepší péči! Kupte si vybraný model pračky Electrolux PerfectCare a zaregistrujte svůj nákup v registračním formuláři. Získáte sadu na ošetřování zdarma!

Akce platí od 1.11.2018 do 31.1.2019

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

rozšířili jsme pro Vás možnost placení zboží formou splátkového prodeje prostřednictvím společnosti COFIDIS s.r.o. Informace o splátkovém prodeji naleznete ZDE.

Zdraví Váš tým Vestavných spotřebičů!

Kdo se rozhodne si pořídit „Českou Ameriku“ před Vánoci, dostane krásný dárek – poukázku na plnou lednici potravin. Podle toho jakou chladničku od Conceptu si vyberete, dostanete poukázku na nákup do řetězce Billa.

Akcetrvá od 1.11. - 31.12.2018.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

k vybraným modelům myček Concept obdržíte dárek v hodnotě 3000 Kč. Moderní servis obsahující celkem 88 dílů ocení především čerství majitelé prvního bydlení a všichni, kdo upřednostňují jednoduchý a čistý design. Speciální akce platí od 15. 10. 2018 do konce roku 2018.

Více informací ZDE.

Těšíme se na Váš nákup!

Kupte si spotřebiče z řady AEG Mastery a získejte peníze zpět! Po dobu konání akce se bude na vybrané modely vztahovat 5letá záruka na celý produkt (navíc k modelům, které ji mají i mimo dobu trvání akce)! Akce platí od 1.10.2018 do 3.12.2018. V kuchyňském studiu Stella interier akce prodloužena do 31.12.2018!

Více informací ZDE!

Při zakoupení spotřebičů CP3000, VP4200 a VP8251 z řady Perfect Clean nyní získáte dvě volné vstupenky do multikina CineStar včetně občerstvení.

Akce platí od 27.8.2018 - 31.12.2018.

Možnost registrace až do 14.1.2019.

Více informací ZDE.

Využijte jedinečné nabídky Plancha grilu, kde sadu grilovacího náčiní v ceně 879,-Kč získáváte zdarma!

Více informací ZDE.

Vybavte si svou domácnost výrobky značky Guzzanti a odměňte se oblíbenou kuchařkou!

Objednávejte sety spotřebičů Guzzanti v našem e-shopu http://www.vestavne-sety.cz ZDE a získejte hodnotný dárek! Na výběr máte ze 26000 kombinací!

Těšíme se na Váš nákup.

Váš tým Vestaných setů.

Vážení zákazníci,

pro velký úspěch prodlužujeme akci do vyčerpání dárku, nabízíme Vám k nákupu vybraných trub Electrolux a AEG hodnotný dárek zdarma - oblíbenou kuchařku.

Akce trvá od 24.7.2018 do vyčerpání dárku.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci, věnujte pozornost nabídce značky Lord:

5 LET ZÁRUKA ZDARMA
(2 + 3 ROKY BEZPLATNÝ SERVIS)
3 roky bezplatný servis – nad rámec zákonné záruky je poskytnut bezplatný servis, který je kompletně ZDARMA. Vztahuje se na všechny opravy, včetně náhradních dílů, práce a cesty technika, v případě neopravitelné závady dostane zákazník nový spotřebič, také ZDARMA.

Více informací ZDE.

S AEG získáte vždy něco navíc

Získejte užitečné dárky nebo peníze zpět díky našim exkluzivním akcím a speciálním nabídkám.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci, využijte nejen letních horkých dní a udělejte si radost VIP produkty značky G21!

Vše skladem, ihned k odeslání! Těšíme se na Váš nákup.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,
náš další web www.vestavne-sety.cz se specializuje na prodej vestavných spotřebičů kvalitních značek, které jsou cenově zvýhodněny při nákupu dvou a více spotřebičů. Výběr spotřebičů není nijak omezený, díky tomuto systému si můžete spotřebiče setu zkombinovat až k vaší plné spokojenosti. Na tomto webu jsou nyní nově aktualizovány spotřebiče značek Whirlpool, Bosch, Siemens, Electrolux, Aeg, Beko, Amica aj.

Více informací zde.


Těšíme se na váš nákup.

Nové realizace letošního roku kuchyňského studia Stella interier, které spolu s Vámi tvoří ten pravý domov. Zakázková výroba kuchyní a vestavných skříní na míru - díky vlastní výrobě uspokojíme všechny zákazníky prvotřídní kvalitou a bezkonkurenční cenou.

Galerie ZDE.

Gratulujeme vám k vynikající volbě! Nadstandardní rozšířená záruka2 + 2 roky navíc na tělo mixéru nebo na odšťavňovače. Více informací ZDE.

Užijte si přípravu potravin s novou českou značkou G21!

Značka G21 představuje produkty profesionální kvality dostupné za příznivou cenu pro všechny zájemce o zdravý životní styl.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

připravili jsme si pro Vás novou akční nabídku moderních spotřebičů Beko - dárek v podobě tyčového mixéru HBS6702W nebo multifunkčního mixéru HBG5100W. Více informací ZDE.

Akce je platná do odvolání nebo do vyprodání zásob.

Váš tým Vestavných spotřebičů.

Vážení zákazníci,

Beko umožňuje získat na invertorový motor prodlouženou záruku na 10 let. Pro získání této prodloužené záruky je nutná dodatečná registrace zakoupeného spotřebiče, která je bezplatná.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

nabízíme Vám možnost dokoupení plné pětileté záruky na celý spotřebič značky Beko zakoupený u nás.

Cena záruky je 1800,- Kč včetně DPH.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

Beko umožňuje získat na vybrané spotřebiče prodlouženou záruku na 5 let. Pro získání této prodloužené záruky je nutná dodatečná registrace zakoupeného spotřebiče, která je bezplatná.

Akční nabídka pokračuje, sledujte vybrané výrobky.

Více informací ZDE.

Vážený zákazníku,

firma FABER si pro Vás připravila prodlouženou záruku na všechny svoje výrobky.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

k řadě spotřebičů Specialisti společnost Amica přidává nadstandardní benefit – během dvou let po vypršení zákonné záruční doby vám v případě poruchy opravíme spotřebič Amica Specialisti zcela zdarma.  Stačí si do třiceti dnů po koupi spotřebiče požádat o certifikát k bezplatnému servisu.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

gratulujeme Vám k vašemu skvělému rozhodnutí koupit si myčku Bosch. Výrobce nabízí 10letou záruku proti prorezavění vnitřního pláště myčky.

Více informací zde.

Vážení zákazníci,

Firma SIEMENS  nabízí 10-letou záruku na motor iQdrive a také získáte 10-letou záruku na prorezivění vnitřních stěn myčky nádobí Siemens.

Více informací zde.

Ergorapido model ERR731GM v hodnotě 4499,- zdarma na vestavne-sety.cz!


AKCE Electrolux je prodloužena výrobcem od 1.7.2018 do odvolání nebo do vyprodání skladových zásob daného modelu u výrobce.

Užijte si nákup na Vařečky.cz a získejte 500,-Kč zpět!

Platnost akce je od 2.11.2017 do odvolání.

Více informací ZDE.

CONCEPT GUARANTEE nabízí kromě 2 leté zákonné záruky ještě 1 rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným používáním. Bezplatný servis zahrnuje náklady na opravu a cenu náhradního dílu. Uvedené náklady hradí výrobce (příp. dovozce) za Vás. Bezplatný servis neumožňuje zákazníkovi výměnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy.

Více informací naleznete ZDE.

Vážený zákazníku,

Společnost Whirlpool Vám nabízí spotřebiče vysoké kvality s Extra zárukou na náhradní motor nebo kompresor spotrebiče. Trvání bezplatné záruky 5, 10 nebo 20 let je v závislosti od zakoupeného modelu.

Více informací ZDE.

Prodloužená záruka Infinity:

standardní záruční lhůtu (2 roky) si můžete rozšířit na osmiletou záruku na náhradní díly nebo na pětiletý plný servis.

Více informací se dozvíte ZDE.

Rádi bychom Vás informovali také o zahájení akce Whirlpool: Prodloužená záruka 20 let na pračky s motorem  ZEN a 10 let záruka na motor SenseInverter.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

společnost Mora si pro Vás připravila exluzivní prodloužené záruky,

48 měsíců (4 roky) na smaltovanou ocelovou nádobu u modelů BTOM, TOM, EOM, KEOM, EOMKS PH, EOMF

a 72 měsíců (6 let) na smaltovanou ocelovou nádobu u modelů EOMK, EOMKU, KEOMK, EOMKS SH.

Podrobné podmínky si přečtěte ZDE.

Váš tým Vestané spotřebiče.

Mora - Benefit servis 5 let

Zakoupením tohoto kupónu, zákazník získává po dobu dalších ‑ měsíců (nad rámec zákonné záruční lhůty) nárok na bezplatnou výměnu, nebo opravu níže uvedených součástí výrobku, práci a výjezd smluvního servisního technika Gorenje spol. s r.o.

Mora Benefit servis – záruka 5 let se vztahuje na vestavné chladničky, vestavné trouby, varné indukční a sklokeramické desky řady Premium.

Více informací ZDE.

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste se rozhodl využit naši nabídku prodloužené záruky v rámci Guzzanti -GRAEF programu prodloužené záruky.

Více informací ZDE.

Ohodnoťte nás!

14.07.2017

Podělte se s ostatními zákazníky o Vaše zkušenosti s kvalitou nákupu u nás!

Za hodnocení Vám děkujeme.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,

přinášíme Vám přehled mezikusů pro bezpečné postavení Beko sušičky na pračku.

Více čtěte ZDE.

Těšíme se na Váš nákup.

Váš tým Vestavných spotřebičů.

Vážení zákazníci,

Gorenje Vám nabízí nový systém pro registraci 10leté záruky na motory Inverter Powerdrive  u praček a myček Gorenje. Podmínkou pro získání záruky je registrace zákazníkem na www.gorenje.cz do 8.týdnů od zakoupení pračky.

Více informací ZDE.

Pokud si nyní svoji domácnost vybavíte multifunkční parní troubou Electrolux, získáte kurz vaření s profesionálními kuchaři zcela ZDARMA.

Akce: EOB6631BOX, EOB6631CAX, EOB6850BOX, EOB8757AOX, EOB8757ZOZ, EOC6851AAX, EOC6851DAX, EVY0841VAX, EOB8857AOXEOB8851AOX, EOB8857AAX, EOB8956AOX, EOB9851ZOZ, EOB9851XAX a EOB9956XAX.

Více informací ZDE.

Zakupte v období od 1. 12. 2012 až do odvolání spotřebič z vybraných produktových kategorií s motorem typu invertor. Spotrebič nejdéle do tří měsíců od zakoupení zaregistrujte prostřednictvím registračního formuláře. Získáte tak certifikát prodloužené desetileté záruky.

Více informací ZDE.

Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř vše, na co máte chuť – od šťavnatého lososa či vepřového kolena, přes křupavý domácí chléb, až po ovocné knedlíky. Sledujte naši stránku a inspirujte se vybranými poklady z rodinných kuchařek, které pro vás připravují naši nejlepší kuchaři. Nebo si stáhněte naši kuchařku plnou dalších receptů, zajímavých tipů a rad od profesionálních kuchařů.

Na kurzech vaření AEG si můžete multifunkční parní troubu vyzkoušet, a pokud vás přesvědčíme, vrátíme vám kurzovné. Ty z vás, kteří již multifunkční parní troubu vlastní, ji zdarma naučíme maximálně využít a ovládat. A všem nabízíme kuchařku s úžasnými recepty a tipy na vaření v páře, a to ke stažení zcela zdarma.

Více informací ZDE.

Vážení zákazníci,
v této sekci se můžete informovat o ukončených akcích na vybrané výrobky, které jsme Vám zprostředkovali.